ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

  • Home
  • /
  • ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ειρηλένα Παπαβασιλείου

Ονομάζομαι Ειρηλένα Παπαβασιλείου. Είμαι διδάκτορας Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιο Θράκης. Αφού αποφοίτησα από το ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ, εργάζομαι ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε δημόσια σχολεία, συλλόγους, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, εδώ και 23 χρόνια. Με ειδίκευση στη γυμναστική και την αντισφαίριση, έχω εργασθεί για περισσότερα από 15 χρόνια ως προπονήτρια τένις, ενώ ασχολήθηκα για πολλά χρόνια με τον πρωταθλητισμό, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις. Έχω διδάξει ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στα ΤΕΙ Λαμίας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Δήμο Λαμιέων, στο Δήμο Κομοτηνής, στο Δήμο Αιγείρου και στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Ειδικεύομαι στην άσκηση για την πρόληψη και αποκατάσταση τραυματισμών, για την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων, για την αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων, καθώς και στην άσκηση για την τρίτη ηλικία

Κατερίνα Ασημακοπούλου - Pilates/Ορθοσωμική Γυμναστική/Δημιουργικός Χορός για Παιδιά & Γονείς

Ονομάζομαι Κατερίνα Ασημακοπούλου και έχω πολύχρονη εμπειρία στην προπόνηση και δημιουργικού χορού, αθλημάτων και εναλλακτικής γυμναστικής. Ειδικεύομαι στη μέθοδο Pilates, στην Ορθοσωμική Γυμναστική, καθώς και σε άλλα είδη εκγύμνασης, όπως TRX, Aerobics κ.ά.

Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακές σπουδές στα Νομικά του Αθλητισμού και στη Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων, με ειδίκευση στη Κοινωνική Πολιτική και Πολιτισμό.

Από το 2000 ως το 2018 εργάστηκα στη Διεύθυνση Αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε προγράμματα αθλητισμού για όλους.

Το 2004 δημιούργησα τη δική της ομάδα Δημιουργικού Χορού με το όνομα “Εκτός Έδρας”, συνδυάζοντας διαφορετικούς τρόπους έκφρασης μέσα από την κίνηση σε  διαφορετικές ηλικίες και φύλα. Η ομάδα μου δραστηριοποιείται σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με πολυάριθμες συμμετοχές σε αγώνες, πρωταθλήματα και φεστιβάλ (ενδεικτικά: 14η Παγκόσμια Γυμναστράδα – Λοζάνη, Cosmogym Contest, Star Gym Contest, Kefalonia Gym Festival “Anna Pollatou”. Παράλληλα, έχω εκπαιδευτικό έργο στην Ελληνογερμανική σχολή “Εράσμιος” και στο Κολέγιο Αθηνών.

 

Κωνσταντίνα Κονιδάρη -Full Body Fusion & Streching, Creative Dance Kids, Σύγχρονο για παιδιά και ενήλικες

Είμαι η Κωνσταντίνα Κονιδάρη και είμαι χορεύτρια και καθηγήτρια κλασικού μπαλέτου (συστήματος RAD και Vaganova) και σύγχρονου χορού. Επιπλέον, διδάσκω μουσικοκινητική αγωγή και δημιουργικό παιχνίδι σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς και barre à terre και γυμναστική ενδυνάμωσης. Σπούδασα χορό στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού των Άννα Πετροβα – Μάρω Μαρμαρινού στην Αθήνα. Παράλληλα, σπουδάζω Γαλλική γλώσσα και φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια χορού, αυτοσχεδιασμού και υποκριτικής, με διακεκριμένους δασκάλους, όπως: τεχνικής Graham και contact improvisation με την Αθήνα Κυρούση, character με τη Μαρία Λάζαρη, street dance (hip-hop) με τους Περικλή Πετράκη, Δημήτρη Καραγιώργο και Ηλία Χατζηγεωργίου, σύγχρονου χορού με τους Νίκο Καλογεράκη και Χαρά Κότσαλη, υποκριτικής με το Θάνο Παπακωνσταντίνου, κλασικού χορού με τη Νατάσσα Σιούτα κ.ά.. Το 2022 βραβεύτηκα με τη 2η θέση στο διαγωνισμό χορού «Νationals Dance Greece» στην κατηγορία contemporary solo. Το 2023 συμμετείχα ως χορεύτρια στην τελετή εγκαινίων του
γηπέδου της Αγίας Σοφίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, με χορογραφία της Άρτεμης Ιγνατίου. Το 2018-2019 χορογράφησα και χόρεψα στο 2ο και 3ο Φεστιβάλ Μοντέρνου Χορού Ναυπάκτου.
Συμμετείχα ως χορογράφος και χορεύτρια σε πολλές παραστάσεις και φιλανθρωπικά gala. Συνεργάζομαι σταθερά με αρκετές σχολές χορού στην Αθήνα.

Μαρία Δημητρίου - Θεατρική Αγωγή

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1985. Το 2008 αποφοίτησα από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Royal Central School of Speech and Drama του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στον τομέα Creative Prοducing.

Στο Λονδίνο εργάστηκα στην οργάνωση παραγωγής διεθνών φεστιβάλ θεάτρου: Globe to Globe Festival στο Shakespeare’s Globe (2012), SPILL Festival of Performance (2011) και London International Festival of Theatre, LIFT (2010). Επιπλέον, συνεργάστηκα με εκπαιδευτικούς φορείς για τη δημιουργία και πραγματοποίηση εκπαιδευτικών καλλιτεχνικών προγραμμάτων σε σχολεία του Λονδίνου, καθώς επίσης και με θεατρικούς οργανισμούς για την υλοποίηση θεατρικών δράσεων με εφήβους και νέους, όπως το National Youth Theatre of Great Britain και το Theatre Royal Stratford East. Από το 2013 συνεργάζομαι με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μπογδάνο ως βοηθός σκηνοθέτη και συντονίστρια παραγωγής σε πολλές παραστάσεις έως τώρα: Ορφέας & Ευρυδίκη (Θέατρο του Νέου Κόσμου, 2017 – 2018), Mon Petit Prince (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2016 & 2017), Τα Ταξίδια των Γκιουλ_Ιβερ (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2016 – 2017), Μπιλ & Λου (Skrow Theater, 2014 – 2016), O Γαργαληστής (Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης, 2014) και Γαμ. (θέατρο Θησείον, 2013).

Κατά την περίοδο 2014-2017 εργάστηκα στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα ως εκπαιδευτικός, διδάσκοντας Θεατρική Αγωγή σε μαθητές δημοτικού.

 

 

Θεώνη Δημοπούλου - Ζωγραφική και σχέδιο για ενήλικες και παιδιά

Γεννήθηκα στην Λάρισα. Φοίτησα στην Ακαδημία Καλών
Τεχνών της Βενετίας (2000-2001). Σπούδασα στη σχολή Καλών
Τεχνών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
του Α.Π.Θ. (2001-2007) με κατεύθυνση ζωγραφική στο Δ΄
εργαστήριο του Ι. Φωκά. Έχω παρακολουθήσει μαθήματα
χαρακτικής με δάσκαλο τον Μ. Γιανναδάκη, φωτογραφίας με
δάσκαλο τον Γ. Κατσάγγελο και Νέα Μέσα με δάσκαλο τον Θ.
Πάλλα. Έχω εργαστεί ως εικαστικός σε πολιτιστικά κέντρα και
μουσεία παραδίδοντας μαθήματα ζωγραφικής. Από το 2008
εργάζομαι στην Αθήνα ως εικαστικός στην πρωτοβάθμια
εκπαίδευση. Παράλληλα, παραδίδω μαθήματα ζωγραφικής σε
παιδιά και ενήλικες. Έχω πάρει μέρος σε αρκετές ομαδικές
εκθέσεις ζωγραφικής σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Πένυ Λιανού - Παραδοσιακοί Χοροί

Ονομάζομαι Πένυ Λιανού. Έχω 20 χρόνια εμπειρίας στους παραδοσιακούς χορούς όλης της Ελλάδα, μετά από μακροχρόνια φοίτηση και συμμετοχή στη χορευτική ομάδα του Χορευτικού Εργαστηρίου Νέας Ιωνίας και του Σωματείου Μελέτης, Προστασίας και Διάδοσης της Ελληνικής Λαογραφίας, κοντά στο διακεκριμένο δάσκαλο Δημήτρη Μήτση. Διδάσκω χορούς όλων των περιοχών της Ελλάδας, ενώ ειδικεύομαι στους Κρητικούς, Ναξιώτικους (από όπου και κατάγομαι) και Καππαδοκίας.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια παραδοσιακών χορών σε περισσότερες από 20 περιοχές: Κρήτη, Κύθνο, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Κρανίδι κ.ά. Αριθμώ πάνω από 100 συμμετοχές σε εκδηλώσεις, σε πολλά φεστιβάλ και θέατρα πανελληνίως, όπως: Θέατρο Δώρας Στράτου, Θέατρο Ρεματιάς Δήμου Χαλανδρίου, ΟΑΚΑ, ετήσιες εκδηλώσεις Δήμου Νέας Ιωνίας «Ιωνικές Μέρες», καθώς και Φεστιβάλ Σκύρου, Πάρου, Κύθνου, Ζακύνθου κ.ά.

Έχω λάβει τιμητικές διακρίσεις σε πολυάριθμες εκδηλώσεις-αφιερώματα, όπως για τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, τη Γενοκτονία των Ποντίων και το Πανηπειρωτικό Αντάμωμα.

 

Βαγγέλης Πατάκας - Latin Αdvaned/Διαγωνιστικό

Σπούδασα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Φυσικές Επιστήμες στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στη Σύγχρονη Ευρωπαϊκή και Αναλυτική Φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο του Cardiff της Μ. Βρετανίας.

Ωστόσο, με κέρδισαν οι Latin χοροί, με τους οποίους ασχολήθηκα ενεργά από νεαρή ηλικία και μάλιστα σε διαγωνιστικό επίπεδο, όπου και έχω ήδη κατακτήσει πολλές διακρίσεις, χωρίς βέβαια να εγκαταλείψω την άλλη μεγάλη αγάπη μου, τη μουσική.

Είμαι ενεργός χορευτής, με πολυάριθμες συμμετοχές και σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς και πρωταθλήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό στην κατηγορία 5 Dances (Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Πολωνία, Βουλγαρία, Σερβία, Γεωργία).

Διδάσκω σε πολλές σχολές έως και σήμερα, προετοιμάζω ζευγάρια για αγώνες ως προπονητής αθλητικού χορού, ενώ είμαι κάτοχος του επαγγελματικού διπλώματος IDTA Latin Branch.

 

 

Κωνσταντίνα Σταύρου - Αγιογραφία

Γεννήθηκα στην Λευκωσία. Σπούδασα δύο χρόνια μόδας και styling στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, παρακολούθησα μαθήματα αγιογραφίας στη σχολή Κ. Γεωργιάδη για τρία χρόνια, δουλεύοντας παράλληλα στην αγιογράφηση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Γρηγορίου του Παλαμά. Έκτοτε, έχω αγιογραφήσει συνεργατικά ναούς και παρεκκλήσια, καθώς και φορητές εικόνες κατά παραγγελία. Συνέχισα τις σπουδές μου στη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., από όπου αποφοίτησα το 2004 με άριστα.

Από το 2007 εργάζομαι στην Αθήνα ως εικαστικός στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Παράλληλα, παραδίδω μαθήματα ζωγραφικής και αγιογραφίας σε παιδιά και ενήλικες. Έχω κάνει τρείς ατομικές εκθέσεις και έχω πάρει μέρος σε αρκετές ομαδικές.

 

 

 

Μιχάλης Στύλλας - Αργεντίνικο Tango

Γεννήθηκα στο Βόλο. Ξεκίνησα το χορό από μικρή ηλικία και από το 1995 άρχισα την ενασχόλησή μου με τους Latin χορούς. Είμαι κάτοχος διπλωμάτων σε Latin και Ballroom χορούς και είμαι μέλος του IDTA (International Dance Teachers Association).

Έχω λάβει μέρος σε πολλούς πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς Latin (κατηγορία Five Dance), κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις. Παράλληλα, ασχολήθηκα με τη Salsa και τη Bachata, παρακολουθώντας διεθνή σεμινάρια (Νέα Υόρκη, Βαρκελώνη, Μιλάνο κ.ά).

Από το 2004 διδάσκω Αργεντίνικο Tango και συνεχίζω να παρακολουθώ ανελλιπώς τα σεμινάρια του γνωστού Maestro Silvio Lavia, το ρεπερτόριο βημάτων του οποίου και διδάσκω.

 

 

 

Ελένη Ψαρρά - Pilates/Latin/Oriental

Με λένε Ελένη Ψαρρά. Είμαι κάτοχος επαγγελματικών πτυχίων Latin χορών (International  style από το I.D.T.A και American style από το Galena’s Dance Studio), καθώς και Modern dance (I.S.T.D.) και Flamenco (S.D.B.E.). Επίσης, έχω εντρυφήσει στους  χορούς Oriental, στην εναλλακτική μέθοδο γυμναστικής Pilates (Physical Mind Institute), καθώς επίσης και στη χορευτική γυμναστική Zumba (πιστοποιημένη Zumba Instructor). Τα τελευταία χρόνια με έχει κερδίσει το αργεντίνικο tango, με το οποίο ασχολούμε ενεργά με μαθήματα από γνωστούς δασκάλους (Έλλη Καραδήμου, Gabriel Marino, ‎Jordi Moragues Massanet, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος) και σεμινάρια από διεθνώς διακεκριμένους Μaestros (Natalia Hills & Alejandro Aquino, Nito & Elba Garcia, Geraldine Rojas, Marcela Duran, Carolina Bonaventura, Fabián Peralta & Josefina Bermúdez κ.ά.).

Έχω στο ενεργητικό μου πολλές χορευτικές διακρίσεις και χρυσά μετάλλια σε μια σειρά από Πανελλήνια Πρωταθλήματα International Latin χορών, ενώ έχω πάρει μέρος σε πληθώρα χορευτικών παραστάσεων και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, ως χορεύτρια και  χορογράφος, με πολλές σημαντικές συνεργασίες (Βεάκειο Θέατρο, Θέατρο Λυκαβηττού, Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας κ.ά.).

Από το 2007 έχω δημιουργήσει το Εργαστήρι Χορού ΧοροΔιάσταση, στο οποίο διδάσκω, χορογραφώ και προπονώ χορευτές για εξετάσεις και διαγωνισμούς χορού.